Tél végi leárazás

Január végétől olykor egészen március elejéig, hosszú heteken át válogathatunk a leértékelt téli készletből. A ruházati áruházak, így a webshopok is – nagy szerencsénkre – nemcsak olyan termékeket kínálnak töredék áron, amelyek a tél elengedhetetlen kellékei, hanem számos olyan dolgot találunk ilyenkor, amit remekül használhatunk tavasszal, vagy akár nyáron.

Nem érdemes kihagyni az online áruházak akciós kínálatának átböngészését! Ki ne szeretne kedvezményesen egy-egy új hálóruhát, trendi fehérneműt, és még sok minden mást olcsóbban?

Ajándékozzuk meg magunkat egy sportos darabbal, és sportolni fogunk

Tél végén a sportruházat is akciósan kiárusításra kerül, érdemes ezt is szemléznünk.
Az sem zárja ki, hogy válogassunk, ha nem vagyunk éppen ‘sportos személyiségek’. Nincs időnk, nincs lehetőségünk, lustálkodással pihenjük ki magunkat a legjobban?

A kifogások sora végtelen lehet, de mindannyian tudjuk, mozgáshiányos életmódot élünk többségben, és nagyon jót tenne egy kis mozgás.

Az “önbecsapás elleni remek önbecsapó” trükk, ha jó előre bevásárolunk a megfelelő felszerelésekből, akkor, mikor még nem is kezdtünk el járni edzeni. Ősi szabály, hogy nagy motiváló erő – főleg a nők esetében – egy menő sportfelszerelés.

Nem kevesen kezdtek el úgy kocogni, és jutottak el a maratonig, hogy egy jóakaratú személy megajándékozta őket egy szép futócipővel. Egy remek profi úszódressz is azt az érzetet kelti, mintha már jól előrehaladtunk volna az úszásban, így nagyobb kedvvel csobbanunk a medencébe.

Ne hagyjuk figyelmen kívül ezt a trükköt, ajándékozzuk meg akár saját magunkat egy szuper jóganadrággal, vagy komfortos sportmelltartóval, és nagyobb kedvünk lesz belevetni magunkat a mozgásba.

Ha pedig gyakorlottan űzzük a választott sportágunkat, akkor végképp érdemes akár a szezon végi kiárusításon elcsípni egy-egy jó tételt.

Nyárra is vannak hasznos darabok

Tél végén értelemszerűen a szezonális cikkeket árusítják ki. A sport boltok általában mindig az adott évszak kínálatával vannak tele, így februárban elsősorban snowboard és sí ruházatot találunk olcsóbban. Érdemes erre is lecsapni egyébként, ha valaki szereti a téli sportokat.

Ezek technikai jellegű mozgásformák, és éppen ezért az átlagosnál drágábbak a szükséges felszerelések. Ne lepődjünk meg, ha a divatos márkák kínálatában százezer forintos női snowboard dzsekit találunk. Persze ez már sokmindent tud, olyan technikai anyagból van, ami élvezetté teszi a sportolást. A sisakok és deszkák ára sem kis tétel.

Mindezeket a legjobb kedvezményesen megvenni – főleg mivel sokmindenből áll össze a sí vagy snowboard öltözék, kell aláöltözet, kesztyű, kötés.. – hiszen tél lesz jövőre is, és nagyon fogunk örülni a profi felszerelésnek.

Sok darabot, amit ilyenkor olcsóbban találunk, így a vízálló dzsekiket, aláöltöző pólókat, leggingseket, melegítőket tudjuk tavasszal, vagy akár egy hűvös nyári napon is használni.

Ha pedig külföldre utazunk, vagy tavasszal vetjük bele magunkat a síelésbe az utószezonban, kihagyhatatlan vétel lehet bármilyen síöltözék, vagy túrabakancs, dzseki.

Megosztom