Hirdetés

Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni

Google Plus

Január végétől olykor egészen március elejéig, hosszú heteken át válogathatunk a leértékelt téli készletből. A ruházati áruházak, így a webshopok is - nagy szerencsénkre - nemcsak olyan termékeket kínálnak töredék áron, amelyek a tél elengedhetetlen kellékei, hanem számos olyan dolgot találunk ilyenkor, amit remekül használhatunk tavasszal, vagy akár nyáron.

Nem érdemes kihagyni az online áruházak akciós kínálatának átböngészését! Ki ne szeretne kedvezményesen egy-egy új hálóruhát, trendi fehérneműt, és még sok minden mást olcsóbban?

Ajándékozzuk meg magunkat egy sportos darabbal, és sportolni fogunk

Tél végén a sportruházat is akciósan kiárusításra kerül, érdemes ezt is szemléznünk.
Az sem zárja ki, hogy válogassunk, ha nem vagyunk éppen ‘sportos személyiségek’. Nincs időnk, nincs lehetőségünk, lustálkodással pihenjük ki magunkat a legjobban?

A kifogások sora végtelen lehet, de mindannyian tudjuk, mozgáshiányos életmódot élünk többségben, és nagyon jót tenne egy kis mozgás.

Az "önbecsapás elleni remek önbecsapó" trükk, ha jó előre bevásárolunk a megfelelő felszerelésekből, akkor, mikor még nem is kezdtünk el járni edzeni. Ősi szabály, hogy nagy motiváló erő - főleg a nők esetében - egy menő sportfelszerelés.

Nem kevesen kezdtek el úgy kocogni, és jutottak el a maratonig, hogy egy jóakaratú személy megajándékozta őket egy szép futócipővel. Egy remek profi úszódressz is azt az érzetet kelti, mintha már jól előrehaladtunk volna az úszásban, így nagyobb kedvvel csobbanunk a medencébe.

Ne hagyjuk figyelmen kívül ezt a trükköt, ajándékozzuk meg akár saját magunkat egy szuper jóganadrággal, vagy komfortos sportmelltartóval, és nagyobb kedvünk lesz belevetni magunkat a mozgásba.

Ha pedig gyakorlottan űzzük a választott sportágunkat, akkor végképp érdemes akár a szezon végi kiárusításon elcsípni egy-egy jó tételt.

Nyárra is vannak hasznos darabok

Tél végén értelemszerűen a szezonális cikkeket árusítják ki. A sport boltok általában mindig az adott évszak kínálatával vannak tele, így februárban elsősorban snowboard és sí ruházatot találunk olcsóbban. Érdemes erre is lecsapni egyébként, ha valaki szereti a téli sportokat.

Ezek technikai jellegű mozgásformák, és éppen ezért az átlagosnál drágábbak a szükséges felszerelések. Ne lepődjünk meg, ha a divatos márkák kínálatában százezer forintos női snowboard dzsekit találunk. Persze ez már sokmindent tud, olyan technikai anyagból van, ami élvezetté teszi a sportolást. A sisakok és deszkák ára sem kis tétel.

Mindezeket a legjobb kedvezményesen megvenni - főleg mivel sokmindenből áll össze a sí vagy snowboard öltözék, kell aláöltözet, kesztyű, kötés.. - hiszen tél lesz jövőre is, és nagyon fogunk örülni a profi felszerelésnek.

Sok darabot, amit ilyenkor olcsóbban találunk, így a vízálló dzsekiket, aláöltöző pólókat, leggingseket, melegítőket tudjuk tavasszal, vagy akár egy hűvös nyári napon is használni.

Ha pedig külföldre utazunk, vagy tavasszal vetjük bele magunkat a síelésbe az utószezonban, kihagyhatatlan vétel lehet bármilyen síöltözék, vagy túrabakancs, dzseki.

Képek

Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venniTél végi leárazás? Megéri sportruházatot venniTél végi leárazás? Megéri sportruházatot venniTél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni

Google Plus

Galéria

Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni
  • Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni
  • Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni
  • Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni
  • Tél végi leárazás? Megéri sportruházatot venni

Hirdetés