Hirdetés

Yacht Express

Google Plus

„Lépjen be egy csodás világba, s legyen egy nem mindennapi élménnyel gazdagabb!” hallhatjuk Kirkeszner Pétertől, a Lagoon 380 S2 tipusú katamarán kapitányától.

Péter a vitorlások szerelmese. Tizenkét évig versenyzett és tizennégy évesen már magyar bajnok volt kadet hajóosztályban. Barátjával céget alapított, amely hajók forgalmazásával, szervizelésével foglalkozott. Négy éve, hosszútávra kibérelte az említett katamaránt a Balatonon. A 38 láb hosszú, 75 négyzetméter vitorlafelülettel rendelkező, 8,5 tonnás hajó közkedvelt mind a pihenni vágyók, mind a partit kedvelők körében, de akár céges tréningek számára is tökéletes. 15 fő kényelmesen eltölthet egy napot a hajón, amely minden luxus iránti igényt kielégít a magyar tengeren. A szezon májustól októberig tart, mivel a hűvösebb hónapokban, amíg nem fagy be  a Balaton, a horgászok körében is egyre népszerűbb ez a lehetőség. A 250 ezer eurótól vásárolható vitorlás napi bérleti díja 240-310 ezer forint között van.

 

Tóth Frank és családja közeli barátságban van Péterrel, így a 256-szoros válogatott vízilabdázó visszatérő vendég a hajón. Frank életének egyik éltető eleme szintén a víz, így nemcsak a vízilabda, hanem a hajózás szerelmese is. 

A kétdiplomás sportember 10 éven át volt válogatott. Jelen pillanatban gyógyszerészi végzettségét a Dr. Medgyesi 

Farmánál kamatoztatja, míg szakedzői diplomája révén, saját vízilabda klubjában a Kölyök Póló Suliban edzősködik. Ezen felül a Boldog Vizilovak masters csapatát erősíti. Négy gyönyörű lánya mind sportember. Franka a legidősebb, válogatott szinten kosárlabdázik, Frida a vízilabdát választotta és a legfiatalabbak, az ikrek közül Freira szintén édesapjuk nyomdokait követi, míg Frotti a nővérükhöz hasonlóan a kosárlabdát bűvöli. Bata Móni családanyaként menedzseli négy gyermeküket és a média és marketing világában is menedzserként dolgozik.

www.yachtexpress.hu

Képek

Yacht ExpressYacht ExpressYacht ExpressYacht Express

Google Plus

Galéria

Yacht Express
  • Yacht Express
  • Yacht Express
  • Yacht Express
  • Yacht Express

Hirdetés