Hirdetés

Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018

Google Plus

A Miss Perfect Hungary szépségverseny egy kulturális és társadalmi rendezvény, melynek az előválogatói a Family Perfect Day Fesztivál keretein belül kerültek megrendezésre.

A szervezők Eszlári Zita (Fortuna Tánc és Divatstúdió tulajdonosa, a fesztivál főszervezője) és Tóth Valentina (Fitina Lifestyle életmódváltó program megalkotója, volt szépségkirálynő). Céljuk volt egy olyan lányt megválasztani a „legtökéletesebbnek” aki képes valóra váltani az álmait, aki nemcsak szép, de intelligens, kommunikatív, ambiciózus, fitt, ezáltal méltóképpen tudja képviselni Magyarországot 2019-ben Los Angelesben, Hollywoodban Long Beach-en a WCOPA által szervezett művészeti ágak világbajnokságán, melyen kb. 40 ország képviselői vesznek részt. A license tulajdonosa, nemzetközi zsűritag, direktor Lili Kovács, aki számos világbajnoki címet szerzett már versenyzőivel Magyarországnak.

Koronázd meg álmaid! – szólt a felhívás, melyre 18 és 29 év közötti lányok jelentkezhettek.

A Family Perfect Day Fesztivál állomásainkon, az előválogatókról, a 10 legszebb lány került bea döntőbe, melyet egy háromnapos felkészítő tábor előzött meg Nyíradonyban, a Borostyán Med Hotelben, amelynek gyönyörű díszterme adott otthont a döntőnek is, ahol elegáns, igazán királynőhöz illő miliőben kerülhetett a korona a győztes Rácz Helga fejére.

A versenyt követően Boros József, a hotel tulajdonosa visszahívta adöntősöket egy wellness hétvégére, hogy tét nélkül szépülhessenek, pihenhessenek és kipróbálhassák a Borostyán Medical Center orvosi és szépészeti szolgáltatásait.

Képek

Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018

Google Plus

Galéria

Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018
  • Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018
  • Miss Perfect Hungary Szépségverseny 2018

Hirdetés