Hirdetés

Félévszázadnyi várakozás után

Google Plus

Első látásra örök szerelem. Ez a titka annak a fergeteges esküvőnek, melyen a Magyar Sportújságírók Szövetségének első alelnöke, Mravik Gusztáv vette feleségül „élete párját”, a hármas ikrek édesanyját, Galán Laurát, akire saját bevallása szerint nem kevesebb, mint fél évszázadot várt.

A menyasszony pompás ruhában egy 20-as éveket idéző Beauford típusú Old Timerrel érkezett. A vőlegény a násznépből formált szív közepén fél térdre ereszkedve nyújtotta át a színpompás, bohém csokrot.A Szent István-bazilikában több mint kétszáz fős násznép jelenlétében fogadtak örök hűséget egymásnak. A szertartás közben Gusztáv operaénekes unokaöccse adta elő az Ave Mariát, valamint a hármas ikrek acapella énekeltek szüleiknek.  Az újdonsült férj és gyönyörű felesége színes szappanbuborékok és a násznép sorfala között érkezett a kabrióhoz, ahol galambokat röptettek, majd egy gigantikus drónos csoportképet is fotóztak a kupolában készült képeken túl.

A polgári esküvő a pazar panorámával rendelkező Columbus hajón sötétedés után, a kivilágított Lánchíddal és a Várkert Bazárral, a Budai várral a háttérben, csillagszórók erdejében zajlott le.

A vendégekkel zsúfolt jó ízlésű, elegáns dekorációval, gyönyörű virágokkal díszített Santa Maria teremben minden igényt kielégítő, remekül összeválogatott ételsort választott Laura és Guszti.

A nyitótánc egy ilyen szenvedélyes pár esetében nem is lehetett más, mint Leonard Cohen tangója, amivel elkezdődött a hajnalig tartó mulatság.

A nászéjszakát a hajótól pár lépésnyire található Intercontinental Hotel Executive lakosztályában töltötték az újdonsült házasok.

Képek

Félévszázadnyi várakozás utánFélévszázadnyi várakozás után

Google Plus

Galéria

Félévszázadnyi várakozás után
  • Félévszázadnyi várakozás után
  • Félévszázadnyi várakozás után

Hirdetés