A selcai Kantunić egy kis családi étterem, amely mindig friss alapanyagokból készült szezonális ételeket kínál, helyi specialitásokat készít a tradicíókra hagyatkozva. Az étterem közvetlenül a tengerparton található, az „Egészség utcája“ nevű sétányon, amely Selcét és Crikvenicát köti össze, garantálva a mesés kilátást az Adriai-tengerre és a szigetekre.

A hely két testvér tulajdona, akik ötleteiket és tapasztalatukat felhasználva szeretnék bemutatni a hagyományos helyi konyha ízeit. A menü számos különlegessége közül a megszállott ínyencek kedvence lehet a boškarin, az őshonos szarvasmarhából készült fogás, a házi készítésű tészta szarvasgombával,  az egyéb különleges köretek vagy a friss halak és a tenger gyümölcsei, amelyeket a nemzedékről nemzedékre hagyományozott receptek alapján készítenek el.

Az étterem gazdag borválasztékkal rendelkezik, amely felsorakoztatja a horvátországi borvidékeket. A szlavóniai borvidékről meg lehet kóstolni a Traminac, Graševina és Frankovka borokat, míg Primorje és Istra vidékéről a Malvazija és Žlahtina van fent az itallapon, Dalmáciából pedig a  Plavac és a Pošip. A testvérek egymás, és a vendéglátás iránti szeretete áthatja az étterem atmoszféráját, ami biztosan felejthetetlenné teszi majd a látogatást.

Megosztom