Hirdetés

Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be

Google Plus

A kolbászkirályt újra megkoronázták, vagyis a gyulai Dékány Ferenc az első Érték és Minőség Nagydíját vehette át a minap a Parlamentben a Címeres ízesített sütnivaló kolbászokért, amely 3 féle változatban kapható termék: fokhagymás, baconos és a mézes.

Idén először, 47 főkategóriában hirdették meg az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot, amely az 1998-ban bevezetett, és 20 éven át meghirdetett Magyar Termék Nagydíj tanúsító védjegy tradícióira épülve képviseli a kimagasló minőséget. Az Érték és Minőség Nagydíj azon áruk elismerése és díjazása, amelyek elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemleges magas minőségű termékek előállításának.

A Deka Union Kft. főként kolbászok, májas áruk és disznósajtok gyártásával, kereskedelmével foglalkozik. Az alapító, Dékány Ferenc egész életében a húsiparban dolgozott. Családi vállalkozás keretében fiával közösen megalapították 2009-ben a Deka Union Kft.-t.

Az országházi eseményen külön elismerésben részesült Dékány Ferenc, a Deka Union Kft. tulajdonosa, aki az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat Életműdíját vehette át. Eddigi munkássága során immár 20. terméke nyerte el a Nagydíj Tanúsító Védjegy használati jogát.

„Számomra a kolbászkészítés nem csupán hivatás, vagy csak könnyen múló szerelem, hanem az életem kiszakíthatatlan része és eleme”– hangsúlyozta a 84 évesen is aktív Dékány Ferenc. – Nem is lehetett volna másként, hiszen már édesapám is hentesmester volt, és örömömre fiaim is eme nemes hivatást választották életpályájukként. Családunk csaknem száz éve őrzi a fűszer, a hús, a paprika keverésének titkát.

Ezután essen szó az Érték és Minőség Nagydíjas Címeres ízesített sütnivaló kolbászokról. Ahogy Dékány Ferenc mondta, korábban kerestek olyan ízeket, amely kicsit különlegesebbé teszik a már megszokott sütnivalók ízvilágát. Hosszú kísérletezés után született meg a fokhagymás, a baconos és a mézes ízesítés.

Dékány Ferenc és Attila elmondták, a Deka Union Kft. fontosnak tartja az örökölt értékeket, hagyományokat, az egészséges és jó minőségű alapanyagokat. Cégük Címeres termékei a SuperBrands, a MagyarBrands és a Business SuperBrands kitüntető címeket is megkapták. Magyarországon a húsipari cégek közül az elsők között használhatják négy terméküknél a KMS védjegyet,

A Deka Union Kft. elérhetőségei:

+36 20/264 6636

sausage@deka-union.eu

www.deka-union.eu.

 

Képek

Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott beDékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott beDékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be

Google Plus

Galéria

Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be
  • Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be
  • Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be
  • Dékány Ferenc most az ízesített sütnivaló kolbászokkal futott be

Hirdetés